Eindelijk ontspannen lachen

Meer dan 50.000 patiënten kozen al voor een gebitscorrectie met onze onzichtbare beugels. En zoals haar glimlach bewijst, zijn de resultaten indrukwekkend.
Isabell — 6 maanden
Tanden te dicht op elkaar
Nadine — 8 maanden
Scheve tanden
Lea — 3 maanden
Tanden te dicht op elkaar

Tevreden gebruikers van de onzichtbare beugels van PlusDental

Na slechts een paar maanden kan ik eindelijk weer lachen! De ondersteuning en communicatie was geweldig. Ik raad PlusDental van harte aan.

Janine - Tanden te dicht op elkaar

Het was wat wennen in het begin, maar dat duurde maar even. De klantenservice van het PlusDental-team was uitstekend. Ik beschikte altijd over voldoende informatie en werd nooit aan mijn lot overgelaten. Ik had het veel eerder moeten doen!

Dorit - Tanden te dicht op elkaar

Ik heb jaren orthodontische behandeling gehad en vond het gebrek aan vooruitgang teleurstellend. Door mijn gebit durfde ik steeds minder te lachen. Met de onzichtbare beugels van PlusDental voel ik me weer op mijn gemak als ik lach en ga ik nu zelfs weer graag op de foto.

Jannika - Scheve tanden

We zijn op ons mooist als we lachen. Om een glimlach op het gezicht van zoveel mogelijk mensen te toveren, toon ik die van mij nu vol zelfvertrouwen.

Useid - Tanden te dicht op elkaar
Voorbeeldbehandeling
Tanja — Duur: 6 maanden
Reden: Tanden te dicht op elkaar, Behandelplan: Normaal

Behandelplan Normaal
Aantal beugels bovenkaak 18
Aantal beugels onderkaak 18
Behandelduur 24 weken
Online controles 6
Let op: dit patiëntenvoorbeeld is puur illustratief. Op basis van uw 3D-scan bepalen ervaren tandartsen en orthodontisten uw tandafwijking en de bijhorende variant van de tandcorrectie.
Boek je vrijblijvende scan