Eindelijk ontspannen lachen

Meer dan 50.000 patiënten kozen al voor een gebitscorrectie met onze onzichtbare beugels. En zoals haar glimlach bewijst, zijn de resultaten indrukwekkend.
Isabell — 6 maanden
Tanden te dicht op elkaar
Nadine — 8 maanden
Scheve tanden
Lea — 3 maanden
Tanden te dicht op elkaar

Tevreden gebruikers van de onzichtbare beugels van PlusDental

Na amper enkele maanden kan ik eindelijk weer lachen. De ondersteuning en communicatie waren geweldig. Ik beveel PlusDental warm aan.

Janine - Tanden te dicht op elkaar

Ik moest even wennen, maar gelukkig niet lang. De klantenservice van PlusDental was uitstekend. Ik kreeg altijd ruim voldoende informatie en werd nooit aan mijn lot overgelaten. Ik had dit veel eerder moeten doen.

Dorit - Tanden te dicht op elkaar

Ik heb jaren orthodontische behandelingen gehad en vond het gebrek aan vooruitgang teleurstellend. Door mijn gebit durfde ik steeds minder te lachen. Dankzij de onzichtbare beugels van PlusDental lach ik nu weer vol vertrouwen en geniet ik er zelfs van om op de foto te gaan.

Jannika - Scheve tanden

We zijn op ons mooist als we lachen. Om ook een glimlach op het gezicht van andere mensen te toveren, toon ik die van mij nu vol zelfvertrouwen. Kies net zoals ik voor een stralende lach.

Useid - Tanden te dicht op elkaar
Voorbeeldbehandeling
Tanja — Duur: 6 maanden
Reden: Tanden te dicht op elkaar, Behandelplan: Normaal

Behandelplan Complex
Aantal beugels bovenkaak 18
Aantal beugels onderkaak 18
Behandelduur 24 weken
Online controles 6
Let op: dit patiëntenvoorbeeld is puur illustratief. Op basis van uw 3D-scan bepalen ervaren tandartsen en orthodontisten uw tandafwijking en de bijhorende variant van de tandcorrectie.
Boek je vrijblijvende scan